Forum :: Czytania na dziś :: Piątek, 18 maja 2012 r., imieniny Alicji, Feliksa, Eryka

Powrót do strony głównej

WSPÓLNOTA

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Tajemnice Ewy
Archibald D. Hart
Tajemnice Ewy

Niektóre sprawy nigdy się nie zmieniają. Słońce zawsze wstaje na wschodzie, czas biegnie naprzód, a mężczyźni zawsze będą inni niż kobiety. Książka pomaga kobietom i kochającym je mężczyznom rozszyfrować sekrety kobiecej seksualności...

Czytaj więcej »

Forum

AutorWiadomość

marysia

marysia

dołączył/a: 2006-12-18

do góry

blog
witjcie,
pisze bo chcialam Wam powiedziec, ze od dzisiaj ruszyl moj blog na stronie www.religia.tv
zastanawialam się nad nim sporo, a że od jakiegoś czasu ciągle wraca do mnie kwestia ewangelizacji. to sie zdecydowałam, chociaz sie troche boje.

chciałam Was prosic, zebyście odwiedzali to miejsce- potrzebuję Waszych wskazówek o czym pisac warto.. w którym kierunku to poprowadzic..
Jesli chcecie -zapraszam Was do pisania komentarzy, opinni itp, bo układ jest taki- jesli jest ruch na blogu- isnieje..
Pozdarwiam i do zobaczenia w listopadzie w Gorzowie
Google
Web Pustynia

Księgarnia religijna

OSTATNIO DODANE Nowe!

LOGOWANIE

Drogi do Boga
Beata Deskur
Drogi do Boga

Czytaj więcej

Nasz profil na Nasza-klasa.pl

Przeczytaj więcej o naszej płycie. Dowiedz się, gdzie ją możesz kupić.

topAPOSTOL - ranking stron chrześcijanskich ranking stron katolickich

Książki ks. Pawlukiewicza | Encykliki | Parafie | Zielona Góra | święta obowiązkowe | Parafie Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej | Jacek Pulikowski | Książki Jacek Pulikowski
| okapy kuchenne | ogrodzenia stalowe | bramy segmentowe | okna pcv | fotograf katowice | gra fantasy | ogrodzenia | ogrodzenia

© Pustynia w Mieście & Brodex 2009