Dopomóż mi, Panie, aby ręce moje były miłosierne i pełne dobrych uczynków, bym tylko umiała czynić dobrze bliźniemu, a na siebie przyjmować cięższe, mozolniejsze prace.

św. Faustyna

Forum :: Czytania na dziś :: Piątek, 18 maja 2012 r., imieniny Alicji, Feliksa, Eryka

Powrót do strony głównej

WSPÓLNOTA

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Jak się modlić? (audiobook)
Jerzy Zieliński OCD
Jak się modlić? (audiobook)

Modlitwa jest niepowtarzalna tak jak niepowtarzalny jest człowiek. Można powiedzieć, że jest jak linie papilarne, po których rozpoznaje Cię Ojciec. Gdy się modlisz, On od razu wie, że to ty mówisz do Niego.

Czytaj więcej »

Forum

AutorWiadomość

Broda

administrator

Broda

dołączył/a: 0000-00-00

do góry

Galeria zdjęć
W galerii są nowe zdjęcia z Dnia skupienia i z nieszporów w Gorzowie Wlkp. Chciałem też przypomnieć, że w tych albumach znajdziecie link do Picasa Web Albums, gdzie znajdziecie wszystkie zdjęcia z tych "imprez".

Dodano 2008-01-26 19:16
I znów kolejne fotki, w końcu sie za to wziąłem.
Dołożyłem foty z komórki, z Mikołaja i z z ostatnich rekolków.

admin

administrator

dołączył/a: 2007-02-05

na dół

Są już fotki z rekolekcji w Głogowie.
Zapraszam do oglądania, kilka jest w naszej galerii a więcej niż kilka na Picasa
Google
Web Pustynia

Księgarnia religijna

OSTATNIO DODANE Nowe!

LOGOWANIE

Podstawy duchowości lidera
Włodzimierz Zatorski OSB
Podstawy duchowości lidera

Czytaj więcej

Nasz profil na Nasza-klasa.pl

Przeczytaj więcej o naszej płycie. Dowiedz się, gdzie ją możesz kupić.

topAPOSTOL - ranking stron chrześcijanskich ranking stron katolickich

Książki ks. Pawlukiewicza | Encykliki | Parafie | Zielona Góra | święta obowiązkowe | Parafie Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej | Jacek Pulikowski | Książki Jacek Pulikowski
| okapy kuchenne | ogrodzenia stalowe | bramy segmentowe | okna pcv | fotograf katowice | gra fantasy | ogrodzenia | ogrodzenia

© Pustynia w Mieście & Brodex 2009