Jestem tylko dzieckiem, ale Ojciec mój żyje zawsze; mam Wspomożyciela, który potrafi mnie bronić. Ten sam, który mnie zrodził, czuwa też nade mną. To Ty - Ty jeden jesteś całym moim szczęściem. Wszechmocny - Ty jesteś ze mną wcześniej, niżeli ja jestem z Tobą.

św. Augustyn

Forum :: Czytania na dziś :: Piątek, 18 maja 2012 r., imieniny Alicji, Feliksa, Eryka

Powrót do strony głównej

WSPÓLNOTA

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Kościół dla średnio zaawansowanych
Szymon Hołownia
Kościół dla średnio zaawansowanych

Aniołek automatyczny,  strój godny, Matka Boska Elektryczna, Modlitwa stresem... Jeśli chcesz się dowiedzieć, o czym mowa, książka Szymona Hołowni jest właśnie dla ciebie!

Czytaj więcej »

Forum

AutorWiadomość

Broda

administrator

Broda

dołączył/a: 0000-00-00

do góry

Sentymentalne rekolekcje
Jak co roku, w wakacje, odbywają się najważniejsze rekolekcje dla wspólnoty. Od kilku lat spotykamy się w Myśliborzu u boku św. Faustyny.
Sama miejscowość jest malowniczo położona nad jeziorem (kilka kroków od sanktuarium), przy którym są kajaczki, plaża, rowery wodne.
Ale nie kajaki są najważniejsze.
W tym roku Ojciec Zygmunt zaproponował aby zaprosić wszystkich, którzy kiedykolwiek byli związani ze wspólnotą i chcieliby raz jeszcze przeżyć wspólne rekolekcje co niniejszym pozwalam sobie uczynić.

Jeśli pamiętasz czasy Głogowa, Paradyża czy Leszna Dolnego, jeśli byłaś, byłeś kiedykolwiek we wspólnocie to zapraszamy na wspólne rekolekcje. Spotkajmy się raz jeszcze, porozmawiajmy, powspominajmy, a co najważniejsze: stańmy wspólnie przed Bogiem, cieszmy się Jego mocą, chwalmy Go, błogosławmy i wołajmy za miastami, w których mieszkamy i za ludźmi z którymi żyjemy, mieszkamy i pracujemy.

Rekolekcje zaczynamy 9 sierpnia (sobota). Od poniedziałku 11 zaczynamy ścisłe rekolekcje, skończymy 15 sierpnia. Wyjazd planowany na 17 sierpnia. Prawdopodobnie 16 - w sobotę zrobimy uroczyste Nieszpory. To taki wstępny ramowy program.
Jak się nic nie zmieni to rekolekcje będzie prowadził Ojciec Zygmunt.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt np. ze mną: radek@pustyniawmiescie.pl, 602 581402, lub dopisujcie się tutaj na forum. Chętnie odpowiem na pytania. Z góry uprzedzę, że jeszcze nie znam dokładnych kosztów pobytu w domu rekolekcyjnym.
Google
Web Pustynia

Księgarnia religijna

OSTATNIO DODANE Nowe!

LOGOWANIE

Ludzie na walizkach. Nowe historie
Szymon Hołownia
Ludzie na walizkach. Nowe historie

Czytaj więcej

Nasz profil na Nasza-klasa.pl

Przeczytaj więcej o naszej płycie. Dowiedz się, gdzie ją możesz kupić.

topAPOSTOL - ranking stron chrześcijanskich ranking stron katolickich

Książki ks. Pawlukiewicza | Encykliki | Parafie | Zielona Góra | święta obowiązkowe | Parafie Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej | Jacek Pulikowski | Książki Jacek Pulikowski
| okapy kuchenne | ogrodzenia stalowe | bramy segmentowe | okna pcv | fotograf katowice | gra fantasy | ogrodzenia | ogrodzenia

© Pustynia w Mieście & Brodex 2009