Podnieście głowy. Nie lękajcie się patrzeć w wieczność. Tam czeka Ojciec, Bóg, który jest miłością. Dla tej miłości warto żyć. Miejcie odwagę żyć dla miłości.

Jan Paweł II

Forum :: Czytania na dziś :: Piątek, 18 maja 2012 r., imieniny Alicji, Feliksa, Eryka

Powrót do strony głównej

WSPÓLNOTA

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Obyś skutecznie mi błogosławił
Józef Witko OFM
Obyś skutecznie mi błogosławił

Rozważając problem ludzkiego cierpienia oraz łaskę uwolnienia od bólu, jaką może obdarzyć nas dobry Bóg, autor przedstawia niezwykłą, a jednocześnie prostą prawdę: Bóg uzdrawia nas poprzez swoje słowo. To Dobra Nowina przynosi nam zbawienie i ulgę w cierpieniu.

Czytaj więcej »

Forum

AutorWiadomość

Broda

administrator

Broda

dołączył/a: 0000-00-00

do góry

Kilka filmów
Witojcie!

W aktualnościach dodałem nowy wpis, w którym umieściłem kilka filmików, na niektórych są znajome twarze, które przewijały się przez Pustynię uśmiech
Jakby ktoś znalazł jeszcze coś ciekawego z równie znajomymi twarzami to dajcie znać.

Kilka filmów »

emilka55

dołączył/a: 2009-03-09

na dół

ty też tworzysz filmiki czy tylko oglądasz czyjeś?

busia

busia

dołączył/a: 2006-12-17

na dół

Radziu skąd Ty wytrzasnąłeś ten film z Moniką Wochniak???
Google
Web Pustynia

Księgarnia religijna

OSTATNIO DODANE Nowe!

LOGOWANIE

Uzdrowienie przez Eucharystię
O. Robert De Grandis SSJ
Uzdrowienie przez Eucharystię

Czytaj więcej

Nasz profil na Nasza-klasa.pl

Przeczytaj więcej o naszej płycie. Dowiedz się, gdzie ją możesz kupić.

topAPOSTOL - ranking stron chrześcijanskich ranking stron katolickich

Książki ks. Pawlukiewicza | Encykliki | Parafie | Zielona Góra | święta obowiązkowe | Parafie Diecezji Zielonogórsko-Gorzowskiej | Jacek Pulikowski | Książki Jacek Pulikowski
| okapy kuchenne | ogrodzenia stalowe | bramy segmentowe | okna pcv | fotograf katowice | gra fantasy | ogrodzenia | ogrodzenia

© Pustynia w Mieście & Brodex 2009