Pustynia w Mieście

Pustynia w Mieście » Forum » Forum ogólne » Na luzie » Koncert Amaryllis

Koncert Amaryllis

AutorWiadomość

Broda

administrator

Radek

do góry

Koncert Amaryllis
Amaryllis - czyli zespół Marka i Ewy wczoraj zagościł w Zielonej Górze.
Atmosfera była kameralna a sam koncert był rewelacyjny. Zresztą na temat muzyki i koncertu wypowiedziałem się na forum na ich stronie - www.amaryllis.pl

Tutaj chciałem jedynie napisać, że bardzo fajnie było wybrać się na ten koncert całą "bandą". Usiąść przy soczku i piwku i pobajdurzyć o pupie Maryni. Kto nie był niech żałuje a następnym razem niech sie nie ociąga oczko

Tak jak Magda pisała, dawno już razem się gdzieś nie wybraliśmy tak rozrywkowo.

https://www.izajasz.pl

Magda

na dół

uśmiech Jak napisałam na forum Amaryllisu tak i tu potwierdzam, jestem pod wrażeniem dzieła zespołu. Pomysł i wykonanie- dla mnie rewelka.
I faktycznie, wspólne wyjście było super. Myśle, że warto je powórzyć w szerszym gronie i nie koniecznie czekając na kolejny koncert Amarylli.
w Kawonie odbywaja sie dość regularnie koncerty, nie zawsze moze znane zespoły, ale...
Zreszta, zawsze jeszcze czeka na nas np. kręgielnia. Może się jednak kiedyś razem wybierzemy, w końcu niedługo wakacje. No, moze nie dla wszystkich, ale...czemu by nie? uśmiech

LOGOWANIE

O WSPÓLNOCIE

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Być kobietą
Ingrid Trobisch
Być kobietą

Kobiety nigdy się nie wyzwolą, próbując upodobnić się do mężczyzn. Inną, choć niełatwą drogą, mogą osiągnąć bardzo wiele. Kluczem do tego jest akceptacja naszej kobiecości, uświadomienie sobie, że jest ona czymś wyjątkowym i niepowtarzalnym.

Księgarnia religijna Izajasz

© Pustynia w Mieście & Brodex 2025 r.