Pustynia w Mieście

Pustynia w Mieście » Forum » Forum ogólne » Na luzie » Zdjęcia ślubne ;)

Zdjęcia ślubne ;)

AutorWiadomość

michal256

do góry

Zdjęcia ślubne ;)
Przesyłamy obiecane zdjęcia z naszego ślubu
https://www.dropbox.com/s/kxtd0kgmuom76lb/album.pdf?dl=0. Tak w sam raz na rocznicę, która już 3 września :D Dziękujemy za Wasze modlitwy tego dnia i za Waszą obecność w ogóle. Pozdrawiamy, Agnieszka i Michał

Broda

administrator

Radek

na dół

Ale czad! Biorę się za oglądanie a z okazji rocznicy życzymy, by każdy dzień wspólnego życia był jeszcze wspanialszy uśmiech If you know what I mean oczko

https://www.izajasz.pl

alicja

alicja

na dół

Piękne uśmiech

Poczta

maciek

maciek

na dół

Do zdjęć jak ulał pasuje nieco zmodyfikowane powiedzonko na temat sztuki fotografowania: Piękny ślub to nie wszystko; warto, aby był do niego podłączony w miarę łebski fotograf. Zdjęcia są pierwsza klasa, ale Wy wyglądacie na jeszcze pierwsiejszą. I niech tak zostanie do końca Waszych wspólnych -- oby Bóg pozwolił, jak najdłuższych -- dni.

Mam jeszcze pytanie: jaki to kościół? Bardzo mi się podoba wygląd wnętrza.

Poczta

alicja

alicja

na dół

Jedyny taki w Polsce i chyba w Europie, modernizm w służbie sacrum (!). Nawiązuje przy tym do stylu bazylik wczesnochrześcijańskich. W realu jeszcze bardziej zachwyca. Ludziska przyjeżdżają z daleka, by go oglądać. A niektórzy z Was widzieli - tam były nieszpory za Zabrze.
Bo to Zabrze - kto by pomyślał...

Poczta

alicja

alicja

na dół

pw. św. Józefa - zapomniałam dodać.

Poczta

maciek

maciek

na dół

Dziękuję, Alicjo. Do zewnętrza musiałbym się chwilę przyzwyczaić, ale wnętrze od razu mnie urzekło.

Poczta

Agnieszka :)

na dół

Zgadza się, to niezwykła Świątynia uśmiech miałam szczęście, że od wielu była moim kościołem parafialnym. Zapraszamy zatem do Zabrza na zwiedzanie :D i jakąś kawę oczywiście oczko Dziękujemy za wszystkie miłe słowa uśmiech uśmiech

Gęsiareczka

na dół

Super zdjęcia ślubne, również pozdrawiam gorąco.

LOGOWANIE

O WSPÓLNOCIE

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Światło świętego ojca Pio
Patrick Sbalchiero
Światło świętego ojca Pio

Światło świętego ojca Pio” to niepowtarzalna szansa, by zajrzeć głęboko w dusze wielkiego kapłana, poznać jego przejmujące medytacje na temat Aniołów, Matki Bożej, Kościoła, rodziny, grzechu oraz demonów. Za sprawa tych tekstów stają się nam bliskie mistyczne przeżycia ojca Pio, łaska gorącej wiary w Boga, fizyczne zmagania z szatanem, a także całkowicie przyziemne doświadczenia niesienia pomocy chorym, ubogim i zniewolonym przez zło.

Księgarnia religijna Izajasz

© Pustynia w Mieście & Brodex 2023 r.