Pustynia w Mieście

Pustynia w Mieście » Forum » Forum ogólne » Na luzie » Dziękczynienie:)

Dziękczynienie:)

AutorWiadomość

Michał

do góry

Dziękczynienie:)
Piszę do Was z krakowskiego seminarium. Ogromnie dziękuję za Waszą modlitwę w czasie mojego nowicjatu i podczas ślóbów!
Pan jest wielki i wielkie rzeczy czyni w moim życiu.Wiem ,że bez Was nie byłbym tym kim jestem.Dziękuję Jezusowi za to ,że postawił Was na mojej drodze
z modlitwą Wasz brat Michał Januszewski

Magda

na dół

Witaj Misiu a właściwie to Bracie Misiu!

Hmm właściwie to nie wiem czy tak mozna się teraz do Ciebie zwracać, ale kto by się właściwie tym przejmował i tak zostaniesz "Misiem" uśmiech))
Fajnie Cię nareszcie "usłyszeć". Z tej krótkiej informacji wynika, że jesteś szczęsliwy i Pan Bóg prowadzi Cię dalej. Bardzo się ciesze. Mam nadzieję, że będziesz się niebawem mógł z nami zobaczyć. Jak to teraz z Tobą będzie? mozesz utrzymywac już kontakt z ludziskami z zewnątrz?
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Klauzura

Michał

na dół

Madziu,prześlij mi Twój internetowy adres to do Ciebie napiszę
Misiu uśmiech

Broda

administrator

Radek

na dół

Cześć Michał, pod Magdy wiadomością masz guziczek "email".
Kliknij uśmiech

Dodano 2007-09-25 16:01
Możesz też użyć guziczek "PW" pod zdjęciem. Wtedy zostawisz jej prywatna wiadomość na forum.

https://www.izajasz.pl

LOGOWANIE

O WSPÓLNOCIE

AKTUALNOŚCI

ŻYCIE KOŚCIOŁA

CZYTELNIA

Księga fundacji [OPRAWA MIĘKKA] [FORMAT KIESZONKOWY]
św. Teresa od Jezusa
Księga fundacji [OPRAWA MIĘKKA] [FORMAT KIESZONKOWY]

Księga fundacji jest dziełem, które bez wątpienia najlepiej kreśli portret św. Teresy od Jezusa, jej autorki, jako „niespokojnej wędrowniczki”. Ta księga jest również najmniej studiowaną ze wszystkich jej pism. Polecam lekkie, kieszonkowe wydanie w miękkiej oprawie.

Księgarnia religijna Izajasz

© Pustynia w Mieście & Brodex 2025 r.